ADOLFO OSTA I ADRIANA ALCAIDE

previous arrow
next arrow
Adolfo Osta i Adriana Alcaide -
©Juan Miguel Morales
ArrowArrow
Slider

Tarifes i Packs Turístics per a aquest concert
 

ADOLFO OSTA I ADRIANA ALCAIDE
Sarabanda. Música a les corts i als carrers

Intèrprets

Adolfo Osta, veu i guitarra
Adriana Alcaide, violí barroc

Programa
Obres de N. Matteis, H. I. F. Biber. J. S. Bach i anònims.
 
Adolfo Osta i Adriana Alcaide ens ofereixen un programa que esborra els límits entre la música culta i la música tradicional, entre els manuscrits i la tradició oral, entre allò propi i allò extern, entre la música de les corts i la música dels carrers. Cançons de trobadors, occitanes, tradicionals catalanes, sefardites i romanços dels segles XIV i XV conviuen i es fonen amb les músiques més excelses de compositors com J.S. Bach i H.I.F von Biber, del Llibre Vermell de Montserrat i del Cancionero Musical de Palacio. Sarabanda. Música a les corts i als carrers ens proposa així un espai on viatjar en el temps per descobrir tot un reguitzell d’obres meravelloses de diferents orígens, cultures i llengües que ens arribaran al cor amb el seu llenguatge universal i etern.
 
 
 
  Visita lliure Niu d’Àliga (Alp-Bagà).

Situat a 2.537 metres, al cim de la Tossa d’Alp, el refugi del Niu de l’Àliga és un magnífic balcó des d’on observar el Pirineu central.

 

  *Atenció! L’ascensió al cim es farà amb telecabina. El telecabina NO ESTÀ INCLÒS en el preu de l'entrada. Caldrà passar prèviament per la taquilla de La Molina fins a les 18:15h on s'haurà de comprar el forfait. Es pot accedir al telecabina de 9h. a 18:30h i la baixada serà a les 20.30h. ES IMPRESCINDIBLE PORTAR ROBA D’ABRIC. Les tarifes del Telecabina son:
 Adult: 11€
 Infantil: (4 a 11 anys): 5,50€
 Menor: (0 a 3 anys): 0€
 Veterà: (a partir 65 anys): 9€

INFORMACIÓ


NIU DE L'ÀLIGA

El cim de la Tosa, a 2.536 metres sobre el nivell del mar, és anomenat també Pedró dels Quatre Batlles perquè hi conflueixen els termes municipals de Bagà, Alp, Das i Urús. Des d’antic, aquestes poblacions han aprofitat i compartit els recursos que els oferia la muntanya en forma de pastures, boscos i explotacions mineres. Avui no és pas diferent. L’esquí i els esports d’hivern representen una nova forma d’aprofitament del medi i de dinamització de l’economia local.
Servint-nos precisament de les infraestructures de l’esquí, us proposem un concert en el marc inigualable del refugi Niu d’Àliga al cim de la Tosa. La col·laboració entre els ajuntaments d’Alp, Bagà, i l’empresa Ferrocarrils de la Generalitat, que gestiona l’estació de muntanya de La Molina, han permès portar a terme aquesta activitat.
L’ascensió al cim es farà amb el telecabina La Molina, que salva un desnivell de 685 metres. Al cim de la Tosa podreu gaudir d’unes vistes extraordinàries sobre els massissos veïns del Puigmal i del Cadí, i també de les comarques de la Cerdanya, el Berguedà i la Catalunya central.

Més informació www.lamolina.cat/estiu/estacio/refugi-niu-aliga

02/08 · Concert + Hotel a escollir · a partir de 65,70€

Preus per persona/nit en règim d'habitació doble + esmorzar + entrada al concert i visita guiada en els concerts que la tenen.
www.packsturisticsfemap.cat

Informació del concert

Data 02-08-2023 19:00
Localització ALP-BAGÀ · Refugi de Niu de l'Àliga
Programa del concert 11 Programa.pdf

Localització al mapa

Calendari

Desembre   2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Selecciona el teu concert

PER MUNICIPI
 
PER GRUP
 
CONCERTS AMB GUST
 
03bannerpacks
Consulta el programa 2023!  aquí!
Toggle Bar