RÉSONANCE

previous arrow
next arrow
©Valérie Nagant
ArrowArrow
Slider

Tarifes i Packs Turístics per a aquest concert
 
RÉSONANCE
Illuminations

   

Intèrprets

Samuel Cattiau, veus (contratenor i baríton) i direcció artística
Thomas Maillet, guitarra
Matthieu Saglio, violoncel

Programa
Obres de R. de Lassus, F. Durante, G. Legrenzi, J. Dowland, C. Monteverdi, F. Landini i N. Piccinni.
 
Un projecte musical que il·lumina la nostra herència artística i cultural a partir de textos de música antiga del repertori occidental que permeten explorar l’arquitectura sonora dels espais patrimonials, plens d’història, bellesa i ressonàncies. El programa combina aires profans que duen a destinacions i turments universals, i aires sagrats que conviden a la introspecció, la devoció i la transcendència. Per mitjà de melodies inspirades en l’extensió de les paraules, del ritme de les oracions i el significat dels textos italians, anglesos, francesos i judeo-espanyols que configuren el programa, viurem la relació extraordinària que mantenen la música i el patrimoni.
 
  Visita lliure Niu d’Àliga (Alp-Bagà).

Situat a 2.537 metres, al cim de la Tossa d’Alp, el refugi del Niu de l’Àliga és un magnífic balcó des d’on observar el Pirineu central.

 

  *Atenció! L’ascensió al cim es farà amb telecabina. El telecabina NO ESTÀ INCLÒS en el preu de l'entrada. Caldrà passar prèviament per la taquilla de La Molina fins a les 18:15h on s'haurà de comprar el forfait. Es pot accedir al telecabina de 9h. a 17h en horari habitual. A més a més el dia del concert també es podrà pujar de 18 a 18:30h. La baixada serà a les 20.30h. Cada tiquet dona dret únicament a una pujada + 1 baixada. ES IMPRESCINDIBLE PORTAR ROBA D’ABRIC. Les tarifes del Telecabina son:
 Adult: 10,50€
 Infantil: (4 a 11 anys): 5,25€
 Menor: (0 a 3 anys): gratuït
 Veterà: (a partir 65 anys): 8,50€

INFORMACIÓ


NIU DE L'ÀLIGA

El cim de la Tosa, a 2.536 metres sobre el nivell del mar, és anomenat també Pedró dels Quatre Batlles perquè hi conflueixen els termes municipals de Bagà, Alp, Das i Urús. Des d’antic, aquestes poblacions han aprofitat i compartit els recursos que els oferia la muntanya en forma de pastures, boscos i explotacions mineres. Avui no és pas diferent. L’esquí i els esports d’hivern representen una nova forma d’aprofitament del medi i de dinamització de l’economia local.
Servint-nos precisament de les infraestructures de l’esquí, us proposem un concert en el marc inigualable del refugi Niu d’Àliga al cim de la Tosa. La col·laboració entre els ajuntaments d’Alp, Bagà, i l’empresa Ferrocarrils de la Generalitat, que gestiona l’estació de muntanya de La Molina, han permès portar a terme aquesta activitat.
L’ascensió al cim es farà amb el telecabina La Molina, que salva un desnivell de 685 metres. Al cim de la Tosa podreu gaudir d’unes vistes extraordinàries sobre els massissos veïns del Puigmal i del Cadí, i també de les comarques de la Cerdanya, el Berguedà i la Catalunya central.

Més informació www.lamolina.cat/estiu/estacio/refugi-niu-aliga

18/08 · Concert + Hotel a escollir · a partir de 63,60€

Preus per persona/nit en règim d'habitació doble + esmorzar + entrada al concert i visita guiada en els concerts que la tenen.
www.packsturisticsfemap.cat

Informació del concert

Data 18-08-2022 19:00
Localització Refugi de Niu de l'Àliga (Alp-Bagà)
Programa del concert Programa RSONANCE.pdf

Localització al mapa

Consulta el programa 2022!  aquí!
Toggle Bar