LA REGALADA

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

Tarifes i Packs Turístics per a aquest concert
 
LA REGALADA El Camí de Sant Jaume pels Pirineus

Intèrprets

Ricard Casañ, César Navarro, Carles Herruz, Juan Bautista Abad i Juan Carlos Igea, trompetes naturals
Onofre Serer, percussió històrica

Programa
Obres de C. Monteverdi, T. Susato, G. Fantini, A. Caldara, P. Torri, J. Philidor, A. Philidor, M. Altenburg, J. B. Lully, M. A. Charpentier, J. H. Schmelzer, C. Bedienelli i anònims.
 
Agermanats des de l’edat mitjana, trompetes i timbals no s’estableixen com a conjunt tancat fins a ben entrat el segle XIX, amb un idioma musical propi que troba les arrels en la tradició militar i heràldica europea. A finals del segle XV, els Reis Catòlics amplien el cos de musics reials fins als vint-i-set entre tabalers i trompetes; a principis del segle XVII apareixen les primeres obres escrites per a aquest conjunt, i el 1656 H.I.F. von Biber escriu Missa Salisburgensis, que inclou dos jocs de quatre trompetes i timbals. Fora de les corts, les germandats de tabalers i trompetes es contracten per acompanyar processons i actes festius. La Regalada s’endinsa en l’època de màxima esplendor d’aquest conjunt musical, tot desgranant una bona part del repertori per a tabalers i trompetes que ha arribat fins als nostres dies.
 
 
 
  pesillaVisita guiada inclosa: La Casa de la Patum
Hora: 19.00h (Punt de trobada: Convent de Sant Francesc)

Descobrirem la Patum i la seva història per mitjà d’un recorregut guiat per l’exposició permanent que conté tota la comparseria de la festa.

 

INFORMACIÓ


BERGA

Més informació aquí

23/07 · Concert + Hotel a escollir · a partir de 64,60€

Preus per persona/nit en règim d'habitació doble + esmorzar + entrada al concert i visita guiada en els concerts que la tenen.
www.packsturisticsfemap.cat

Informació del concert

Data 23-07-2023 21:00
Localització BERGA · Claustre de Sant Francesc
Programa del concert 06 Programa.pdf

Localització al mapa

Consulta el programa 2023!  aquí!
Toggle Bar