El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) ja ha seleccionat la imatge per a la seva dotzena edició a través, una vegada més, del concurs de cartells. L’artista d’Alt Àneu, Gerard Llimós, és el creador d’El cant de la natura, l’obra guanyadora. Un jurat format per a membres i persones properes del festival i representants dels municipis participants han escollit l’obra d’aquest pallarès per il·lustrar una nova edició del festival. L’artista s’endurà
 1.500€ de premi com a guanyador del concurs.
 
Aquest any s’han presentat una vintena de propostes d’artistes originaris de municipis que formen part del festival. Les altres obres finalistes han sigut: Roseta del berguedà Rubén Torres, La música és la clau de l’urgellenc Morad Douhri, Conjunt musical de Núria Cerda de Castellciutat, The Musician de la nargonina Fàtima Farràs i Acuarela musical del trempolí Hernan Arenas. Les dues darreres propostes han sigut les escollides per la votació popular a les xarxes socials. Els finalistes obtindran un passi per a dues persones per a tots els concerts del FeMAP 2023 i un exemplar del CD del festival.
 
El FeMAP segueix apostant el concurs de cartells com una manera per estimular la creativitat i fomentar els artistes del territori pirinenc. El concurs ha seguit el mateix funcionament que l’any passat on dues propostes han sigut escollides a través d’una votació popular i quatre ho han sigut per un comitè format per representants dels municipis participants i membres o persones properes al festival. Posteriorment hi ha la fase final on un jurat ha decidit el cartell guanyador. Per poder prendre una decisió, s’ha tingut en compte criteris d’originalitat, de composició, d’impacte visual, de claredat del missatge i l’ús d’elements relacionats amb el territori pirinenc, la seva cultura i la posterior aplicació a diferents suports.
 
La trempolina Maria Domingo va ser la guanyadora del concurs de cartells de l’onzena edició del FEMAP amb l’obra Pirineus pictòrics. Durant la passada edició es van presentar una quinzena de propostes de cartells de diferents artistes residents als municipis que formaven part del Festival de Música Antiga dels Pirineus.

Calendari

abril   2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30