El Festival de Música Antiga dels Pirineus segueix creixent i a l’edició d’enguany s’incorporarà Camprodon. Així doncs, a part de Sant Joan de les Abadesses, Ripoll i Llanars que repeteixen l’experiència, el Ripollès suma un nou municipi participant al FeMAP.
 
El concert concretament tindrà lloc a la població de Beget, on destaca l’església de Sant Cristòfol que va ser declarada bé cultural d’interès nacional. En aquest exemplar romànic hi trobem la coneguda majestat de Beget, una talla de fusta policromada del segle XII, d’uns 2m d’alçària, que representa la imatge de Crist. Aquesta talla es considerada una de les obres cabdals de l’escultura romànica catalana.
 
Durant aquesta novena edició, el FeMAP comptarà amb la implicació de 37 municipis repartits per les comarques de l’Alta Cerdanya, la Baixa Cerdanya, l’Alt Urgell, el Berguedà, el Ripollès, el Solsonès, la Val d'Aran, l'Alta Ribagorça, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, a més a més dels concerts que es realitzen al Principat d’Andorra i a França, concretament a la comarca del Rosselló.
 
D’aquesta manera el FeMAP continua consolidant-se com el festival més extens en l’àmbit de música antiga de tot Europa, apostant per concerts i músics d’alta qualitat combinats juntament amb patrimoni i turisme oferint al públic visites guiades, degustacions o activitats culturals. A més el festival segueix apostant per apropar la cultura als col·lectius en risc d’exclusió social o amb problemes de mobilitat a través del FeMAP social.
 
Més informació aquí