El director del Festival de Música Antiga dels Pirineus, Josep Maria Dutrèn, s’ha reunit aquesta setmana amb la batllessa de Ripoll, Sílvia Orriols, i amb el tinent de batllia i regidor de Cultura, Esports, Educació, Joventut i Infància, Albert Santandreu, per anunciar-los la voluntat del festival de no continuar organitzant concerts a la capital del Ripollès.
 
El FeMAP està compromès amb la justícia social, la integració i el

 
• Hi ha hagut una total de 4.965 assistents i el nombre total d’entrades venudes ha estat un 5% superior a les de l’any passat.
• 18 dels 54 concerts han penjat el cartell d’entrades exhaurides.
• S’ha comptat amb la presència de 130 intèrprets de renom nacional i internacional.
• Els packs turístics (concert més allotjament en un sol clic) ha generat prop de 200 pernoctacions.
 
El concert de diumenge de María Hinojosa & Pérgamo Ensemble va ser l’encarregat de posar punt i final a la 12a edició del FeMAP que ha comptat amb una assistència total de gairebé 5.000 persones augmentant la venda d’entrades un 5% respecte a l’any anterior. Josep Maria Dutrèn, director del festival ha afirmat que “Estem molt satisfets d’aquestes xifres, ja que

Avui es posen a la venda les entrades de l’12a edició del FeMAP
 
• El Festival de Música Antiga dels Pirineus tindrà lloc entre el 7 de juliol i 20 d’agost amb 54 concerts i la incorporació de 3 nous municipis
• Es posen a la venda les entrades del festival que tindran dues tarifes, la normal i la reduïda, amb preus que oscil·len entre 13 i 20 €.
• Ja a la venda també els packs turístics amb una opció d’hotel i entrada per cada concert. S’ofereixen fins a 16 packs diferents amb escapada de vàries nits d’hotel i diversos concerts.

El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) ja ha seleccionat la imatge per a la seva dotzena edició a través, una vegada més, del concurs de cartells. L’artista d’Alt Àneu, Gerard Llimós, és el creador d’El cant de la natura, l’obra guanyadora. Un jurat format per a membres i persones properes del festival i representants dels municipis participants han escollit l’obra d’aquest pallarès per il·lustrar una nova edició del festival. L’artista s’endurà

Un any més, el Festival de Música Antiga dels Pirineus aposta pels artistes locals per crear la que serà la imatge oficial de la dotzena edició. Així doncs, el festival busca estimular la participació de creadors pirinencs convocant una nova edició del concurs de cartells on els participants poden presentar les seves propostes des d’avui i fins el 27 de gener.
 
El guanyador s’emportarà un

 
• El festival recupera la normalitat amb 4.743 assistents i 17 concerts amb entrades exhaurides.
 
• Ha sigut el festival més extens amb 38 municipis de Catalunya, Andorra i Catalunya nord on s’han realitzat un total de 55 concerts.
 
• Diversos municipis han manifestat el seu interès per formar part de la dotzena edició del Festival de Música Antiga.
 
L’exhauriment d’entrades als tres últims concerts de la coproducció pròpia del festival, Ensemble Lisboa 1740 amb Missa Regalis tanquen l’11a edició del Festival de Música Antiga dels Pirineus. L’assistència de gairebé 4.800 persones referma l’arrelament del festival que s’acosta a les xifres aconseguides a l’edició del 2019,

Calendari

Desembre   2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Consulta el programa 2023!  aquí!
Toggle Bar