AVÍS LEGAL:

El dret d'explotació de tots els elements gràfics, sonors i audiovisuals que trobareu en aquest lloc web queda expressament reservat al seus titulars, per la qual cosa no podeu dur-ne a terme la reproducció, distribució, comunicació pública i transformació sense l'autorització expressa i escrita dels seus titulars. Resta autoritzada la impressió d'aquells documents que el lloc web us autoritzi mitjançant les instruccions que s'hi mostren, únicament per al seu ús amb la finalitat expressament prevista en les dites instruccions.

El FeMAP no es fa responsable dels llocs web de terceres persones als quals pugueu accedir mitjançant enllaços o enllaços facilitats a través del lloc web del FeMAP. L'accés i navegació que realitzeu a través d'aquests enllaços s'entendrà que els dueu a terme pel vostre compte i risc.

El FeMAP es reserva el dret d'utilitzar "cookies", és a dir, petits fitxers de dades que es generen al vostre ordinador i que permeten obtenir la informació següent: data i hora de la última visita que vau realitzar al lloc web; continguts que vàreu sel·leccionar en la vostra primera visita al lloc web; elements de seguretat utilitzats per al control d'accés a àrees restringides; altres dades anàlogues. Com a usuari del lloc web podeu optar per impedir que es generin “cookies”, mitjançant la corresponent aplicació del vostre programa de navegació. Aquesta opció pot comportar un funcionament anòmal del lloc web, del qual el FeMAP no es fa responsable.

POLÍTICA DE PRIVACITAT:

Les dades de caràcter personal que faciliteu a través de qualsevol dels formularis de recollida de dades que trobareu en aquest lloc web seran incorporades a un fitxer automatitzat propietat de l'Associació Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP), amb domicili al carrer Lluís de Sabater, núm. 2, C.P. 25700, la Seu d'Urgell, proveïda de CIF núm. G-25720038 i inscrita en la secció 1ª del Registre d'Associacions del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya; la qual n'és també la responsable del tractament. Les vostres dades seran tractades d'acord amb el que disposa la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i el reglament que la desenvolupa (aprovat mitjançant el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre), i seran utilitzades únicament per a la finalitat que expressament s'indica en relació amb cada formulari (subscripció al butlletí, compra de productes, etc.), així com per trametre-us comunicacions publicitàries o promocionals de les activitats programades pel FeMAP i informar-vos de les activitats ja realitzades, mitjançant correu electrònic o qualsevol altre mitjà equivalent, d'acord amb la regulació prevista a la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic. Les dades esmentades podran ser cedides a favor de terceres persones contractades pel FeMAP per a la realització de les finalitats anteriorment previstes, per a la seva utilització únicament per a les dites finalitats, relacionades sempre amb les activitats del FeMAP.
En relació amb les vostres dades personals incorporades al fitxer esmentat podreu exercir el dret d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació, tot adreçant la vostra petició expressa al FeMAP a través de l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., fent constar en l'”assumpte” del vostre correu la llegenda “protecció de dades”.

La cancel·lació de les vostres dades del fitxer automatitzat comporta la baixa automàtica d'aquells serveis per als quals les vàreu proporcionar.