MUSICA ALCHEMICA

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

Tarifes i Packs Turístics per a aquest concert
 

MUSICA ALCHEMICA
La Bellezza

   

Intèrprets

Pável Amílcar, violí
Andy Ackerman, violó
Ramiro Morales, arxillaüt
Andrea Buccarella, clave
Lina Tur Bonet, violí i direcció

Programa
Obres de G. P. Cima, D. Castello, B. Marini, A. Falconiero, J. H. Schmelzer, M. Uccellini, J. P. Von Westhoff i H. Biber.
 
El programa La Bellezza inclou obres diverses de l’stylus fantasticus, del primer barroc i sonates d'un dels grans virtuosos del violí que va consolidar-ne el protagonisme com a instrument solista, el bohemi H.I.F. von Biber. Una recopilació del que podrien anomenar-se "les músiques més belles que s’han escrit mai", on s'hi intercalen Folías, Passacaglie i Ciaccone amb altres "Bizzarrie" o obres que pretenen, amb els seus simbolismes i sonoritats, sorprendre i captivar l’oient. Imitacions d'altres instruments, scordature de violins afinats de diferent manera, bogeries en forma de música gairebé dionisíaca i passacaglie celestials. Una autèntica exuberància de sons per als sentits propis d'una època que anhelava sobretot commoure l'ànima i expressar amb la màxima intensitat les passions humanes amb la “música de les esferes”.
 
 
 
  palaldaVisita guiada inclosa: Llegendes d’aigua a Palaldà

Hora: 9.00h (Punt de trobada: Columnes romanes)

Tot passejant per Palaldà, descobrirem llegendes de dones d'aigua, de goges, d'éssers fantàstics i històries al voltant de les basses, els safarejos i les fonts. Passarem per l’antic castell dels comtes i el museu al costat, pel Centre d'interpretació de la memòria històrica i popular, i pel Centre d'exposició d'artesania.

INFORMACIÓ


ELS BANYS D'ARLES

Més informació aquí

02/07 · Concert + Hotel a escollir · a partir de 49,50€

Preus per persona/nit en règim d'habitació doble + esmorzar + entrada al concert i visita guiada en els concerts que la tenen.
www.packsturisticsfemap.cat

Informació del concert

Data 02-07-2022 17:00
Localització Chapelle des Armées - Palaldà
Programa del concert Programa Musica Alchemica.pdf

Localització al mapa

Propers concerts

Propers concerts FeMAP 2023
Consulta el programa 2022!  aquí!
Toggle Bar