Accademia del Piacere

FeMAP Concerts
Data: 27/07/2019 18:00

Espai: Refugi de l'Estany Gento  |  Ciutat: La Torre de Capdella (Vall Fosca)

Tarifes i Packs Turístics per a aquest concert
 

Atenció! A l'espai del concert, el refugi de l'Estany Gento, és necessari accedir amb telefèric. L'accés al telefèric està inclòs en l'entrada.
Hi ha dos horaris disponibles amb aforament limitat per pujar amb telefèric. Escull la teva entrada segons l'horari desitjat. Per accedir al telefèric és necesari passar a validar l'entrada per la taquilla situada al bar Vall Fosca 1.750 (Sallente).

Horaris de telefèric a escollir en el moment de comprar l'entrada: 15.45h. i 17h.
 

ACCADEMIA DEL PIACERE In Dulci Jubilo

Intèrprets

Accademia del Piacere
Rami Alqhai, viola de gamba baix
Johanna Rose, viola de gamba tenor
Fahmi Alqhai, quinton i direcció

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

Programa
Obres de J. S. Bach.
 
Per als músics d'església alemanys improvisar i compondre arranjaments sobre els corals luterans va ser sempre part del seu treball diari. Bach ens en va deixar centenars d'exemples i va experimentar totes les formes possibles d'embellir aquestes melodies: harmonitzacions, ornamentacions sumptuoses, contrapunts, vestidures, cànons, etc. L’Accademia del Piacere ens mostra una diversitat d’aquestes floritures amb l’espectacularitat que presideix tots els seus concerts.
 
 
 
  Visita lliure inclosa a l'Estany Gento .

Situat a 2.154 metres d’alçada, l’Estany Gento és el que es troba a una altitud més baixa de la trentena d’estanys que envaeixen els pics més alts del Pallars Jussà.

Atenció! A l'espai del concert, el refugi de l'Estany Gento, és necessari accedir amb telefèric. L'accés al telefèric està inclòs en l'entrada.
Hi ha dos horaris disponibles amb aforament limitat per pujar amb telefèric. Escull la teva entrada segons l'horari desitjat. Per accedir al telefèric és necesari passar a validar l'entrada per la taquilla situada al bar Vall Fosca 1.750 (Sallente)
Horaris de telefèric a escollir en moment de comprar l'entrada: 15.45h. i 17h.

INFORMACIÓ


LA TORRE DE CAPDELLA

Més informació aquí

27/07 · Concert + Hotel a escollir · a partir de 39,60€

Preus per persona/nit en règim d'habitació doble + esmorzar + entrada al concert i visita guiada en els concerts que està inclosa.
www.packsturisticsfemap.cat

 

Email
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Adreça
Estany Gento, 25515

 

Mapa


Proporcionat per iCagenda