Lux Fundació

FeMAP Concerts
Data: 10/08/2018 20:00

Espai: Església de Sant Miquel  |  Ciutat: Pobellà

Entrades i Packs Turístics per a aquest concert
 

LUX FUNDACIÓ
La bella Itàlia!

Intèrprets

Santi Mirón, viola de gamba
Bruno Forst, clavicèmbal

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

Programa
Obres d’A. Vivaldi, A. Corelli i J. S. Bach.
 
Lux Fundació és un projecte que neix de la mà d’un grup d’apassionats per la música amb la intenció apropar i compartir amb el gran públic la música antiga amb criteris històrics. Santi Mirón i Bruno Forst ens presenten un programa amb Vivaldi i Corelli com a protagonistes. La manera de concebre la música, tant a nivell compositiu com interpretatiu, d’aquests dos violinistes virtuosos va ser tota una revolució musical que va generar un veritable impacte internacional. Les seves obres s’interpretaran al costat de les d’un geni de genis com Bach.

 
 
 

INFORMACIÓ


LA TORRE DE CAPDELLA

Més informació aquí

LUX FUNDACIÓ

www.luxfundacio.org
LUX FUNDACIÓ és un projecte que neix de la mà d’un grup d’apassionats per la música amb la intenció apropar i compartir amb el gran públic la música antiga amb criteris històrics. Per a aconseguir els seus objectius la fundació compta amb el seu propi grup estable d’instruments antics. Anys d’estudi i experiència avalen la trajectòria dels músics integrants de Lux Fundació. Una de les característiques habituals d’aquest tipus d’ensemble és la seva flexibilitat en quan a nombre de músics per a cada projecte o concert. La intenció és poder oferir repertoris totalment variats que poden anar des de programes de concert orquestrals, de cambra o recitals “a solo” dels seus components. Tant el punt de partida com l’objectiu és crear concerts molt acurats, basats en criteris històrics i musicològics, fent ús sempre dels instruments originals per als quals va ser creat el repertori. D’aquesta forma, es pretén transportar els oients a l’Europa esplendorosa dels segles XVII y XVIII. Lux Fundació compta amb dos discs enregistrats. Un amb música de Johann Sebastian Bach i un altre amb la música per a conjunt de violes del renaixement i del barroc espanyol. Així mateix Lux Fundació porta a terme una activa acció solidària donant recolzament a nombroses entitats socials sense ànim de lucre. Des del 2018 Lux Fundació col·laborà amb ARRELS FUNDACIÓ de Barcelona. Aquesta activa entitat és la destinatària de tots els beneficis resultants dels concerts de la fundació així com les recaptacions dels concerts benèfics que Lux Fundació realitza.

10/08 · Concert + Hotel a escollir · a partir de 40,30€

Preus per persona/nit en règim d'habitació doble + esmorzar + entrada al concert i visita guiada en els concerts que la tenen.
www.packsturisticsfemap.cat

 

Email
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Adreça
Església de Sant Miquel, 25512 Pobellà, Lleida

 

Mapa


Proporcionat per iCagenda