FeMAP GastroFilm - Tremp

FeMAP Gastrofilm
Data: 01/08/2018 21:00

Espai: Fundació Fiella  |  Ciutat: Tremp

Entrades per a aquest GastroFilm
 
 

FeMAP GASTROFILM

Projecció: MARE NOSTRUM. Un concert. Un viatge. de Michelle Brun & Stefan Haupt
Degustacions: Carnisseria Fondevila Celler Miquel Roca

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

"Mare Nostrum. Un concert. Un viatge" és un diàleg intercultural en forma de documental. Els estudiants d'una escola suïssa preparen un concert amb Jordi Savall, acompanyats de músics procedents d'onze països diferents. Els músics parlen sobre les seves vides, el seu país i el seu amor per la música. Un mes després del concert, els estudiants viatgen fins a una escola de la regió de l'Atles del Marroc. El trajecte en carretera per Suïssa, França, Espanya i el Marroc es grava com un diari amb el punt de vista dels estudiants. Un paisatge en constant canvi i la música de Jordi Savall els acompanya durant tot l'itinerari..
 
 
 

INFORMACIÓ


TREMP

Més informació aquí

MARE NOSTRUM. Un concert. Un viatge
Any: 2015 / Durada: 57 min. / Director: Michelle Brun & Stefan Haupt
www.marenostrum-film.ch

"En el transcurs del viatge a través del temps i l'espai que se'ns presenta, ens preguntem en cada moment si els conflictes en què vivim tots els dies són en última instància només il·lusions; i si la veritat sobre les persones i les cultures podria estar aquí, en el diàleg entre instruments, veus, acords, cadències, gestos, improvisacions i respiracions ".
Amin Maalouf, escriptor francès d'origen libanès, extracte extret de les notes del CD Mare Nostrum.
 
Any de producció: 2015 - 57 minuts
Directors: Michelle Brun & Stefan Haupt
Protagonistes: Jordi Savall, Aikaterini Papadopoulou, Haïg Sarikouyoumdjian, Yair Dalal, u.a.
Equip de filmació: Carlotta Holy-Steinemann, Tobias Dengler, Georges Gachot, Marco Teufen
Postproducció: Guido Keller, Roger Sommer, Rosa Albrecht, Peter Bäder, Diction AG
Concert: Jordi Savall, Hespèrion i La Capella Reial de Catalunya
Vivante Productions: Veronika Müller Mäder & Jürg Mäder
Suport: fundacions, empreses i mecenes artístics
Backstage: grup de concert i viatge
Escoles: Scuola Vivante i école vivante

DEGUSTACIÓ DE PRODUCTES LOCALS

Carniseria Fontdevila
Carnisseria Fondevila ofereix tot tipus de carns seleccionades i de primera qualitat, procedents dels ramats de la comarca: carn de porc, de vedella, de corder xisqueta, de conill, així com pollastres ecològics. També elabora els productes derivats del porc de la forma tradicional i amb producció limitada. Productes frescos (botifarra i salsitxa), curats (secallona). Ven carn fresca de porc, de corder de la comarca, de vedella, de conill, de pollastre ecològic i convencional, i embotits.

Celler Miquel Roca
www.cellermiquelroca.com
El Celler Miquel Roca és un petit celler familiar que està envoltat per un entorn privilegiat. Està situat al poble de Sant Cristòfol de la Vall, a la Vall de Barcedana, i a quinze minuts de l'embassament de Terradets. Aquesta vall es troba a la falda del Montsec, concretament a la vessant nord del Montsec de Rúbies, a la comarca del Pallars Jussà (Lleida). Després de diverses generacions elaborant vi, Miquel Roca va decidir construir el celler prop de trenta anys per dedicar-s'hi professionalment i actualment el relleu generacional continua per part de la seva filla. L'aposta per la qualitat del producte final és la base de la forma de treballar d'aquest celler, el qual creu en la mínima intervenció tant en el tractament de les vinyes com en l'elaboració del vi. Encara que la producció d'ampolles és força petita actualment, l'objectiu és ampliar-la una mica aquests pròxims anys, i potenciant sobretot les varietats autòctones. El microclima d'aquesta vall situada al Prepirineu català, qualificat com a mediterrani de muntanya, és molt favorable per al conreu de la vinya. La bona insolació i el contrast tèrmic (diferència de temperatura entre el dia i la nit) són els principals factors que afavoreixen una bona maduració i qualitat del raïm.

 

Email
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Adreça
Plaza Mossén Casimir Torrent, 1

 

Mapa


Proporcionat per iCagenda